Bohlsener Bio Falafel Keverék 250 g

Bohlsener Bio Falafel Keverék 250 g

Nincs raktáron

Gluténmentes falafel keverék.  Ízletes fűszeres csicseriborsó golyók készíthetők belőle egyszerűen. Tálald salátával, lapos kenyérrel vagy zöldségekkel. Kiváló párost alkot hummus mártással is! .

Kosárba
EAN kód:4005561002476
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bohlsener Bio Falafel Keverék 250 g Részletes leírás

Összetevők: csicseriborsódara* 93%, tengeri só, hagymadara*, petrezselyem*, koriander*, római kömény*, fekete bors*, fokhagymapor*.*ellenőrzött biogazdaságból

Elkészítési javaslat főfogásként 3 főre: A Falafel-keveréket 300 ml forró vízzel keverjük össze és 10 percet hagyjuk dagadni. Majd forró olajban 1 evőkanálnyi arany barna tallérokat süssünk.

Tipp: Nagyon finom joghurt szósszal vagy fűszeres túróval.

Nyomokban tartalmazhat mandulát, csonthéjasokat, zellert, szezámot, szóját, és tejet!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.