Natura Sörélesztőpehely 100 g

Raktáron

A sörélesztőpehely egy szuperélelmiszer. Számtalan módon hasznosítható, különösen a növényi alapú étrendre berendezett konyhákban. Mivel az íze leginkább a sajtfélékre emlékeztet, egyszerűen bevethető parmezán helyett.

956 Ft
egységár: 9,56 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848515368
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Sörélesztőpehely 100 g Részletes leírás

Zabkásához vagy smoothie alapanyagként, de a leveseket, főzelékeket, szószókat egyaránt felturbózhatjuk vele. 

Az extrém magas fehérjetartalom mellett megtalálható benne többek között a szelén – két kanál fedezi a napi szükségletet -, a réz, a kálium és a folsav, melyek mind aminosavhoz kötve, vagyis a szervezet által legjobban hasznosítható formában vannak jelen. Amellett, hogy erősíti az immunrendszert és megakadályozza a vérszegénységet, erős gyulladáscsökkentő, regeneráló hatású, vércukorszint-csökkentő, így például diéták során is különösen hasznos.
Erősíti a látást, köszönhetően a benne található tápanyagoknak, sőt, a migrén kialakulását is csökkenti magas riboflavin tartalma miatt. Ha ez még nem lenne elég, a sörélesztő pehely probiotikumnak sem utolsó, vagyis hasmenésre, gyulladásokra, emésztőrendszeri problémákra egyaránt bevethető.

Vegán sajtszósz sörélesztő pehellyel:
10 dkg sótlan kesudió, 1 dl rizstejszín, 2 dkg sörélesztő pehely, só, kurkuma, 1 db teljes kiőrlésű tortillalap

Áztassuk vízbe a kesudiót egy estére, majd csepegtessük le és késes aprítóban pépesítsük. Öntsük hozzá a rizstejszínt, szórjuk bele a sörélesztő pelyhet, valamint ízlés szerint a fűszereket. Miután krémesre turmixoltuk, térjünk át a tortillára. Vágjuk kisebb háromszögekre, majd pirítsuk meg a darabok mindkét oldalát száraz, forró serpenyőben.
Már csupán annyi a dolgunk, hogy belemártsuk a krémes, vegán „sajtszószba”! Mennyei!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.