Naturmind Tápióka Gyöngy 500 g

Raktáron

A Naturmind tápiókagyöngyök alkalmasak tápiókapuding vagy bubble tea készítéséhez. A tápiókagyöngy a manióka gyökérből kivont keményítőből készül. Gluténmentes, semleges ízű, bármivel ízesíthető és díszíthető, az ázsiai desszertek egyik elengedhetetlen alapanyaga.

888 Ft
egységár: 1,78 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559314049
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Tápióka Gyöngy 500 g Részletes leírás

A tápiókalisztet a maniókagyökérből nyerik. A tápiókagyöngyöt japán gyöngynek is szokták nevezni, jópofa, apró buborékokhoz, vagy nagyobb szemű kaviárhoz hasonlít, a csúcskonyhák is szívesen játszanak vele.

Összetevők: tápiókaliszt.

Elkészítése: a gyöngyöket be kell áztatni kb 5-10 percig kókusz vagy más növényi tejbe, amíg a gyöngyök megpuhulnak. Ezután lassú tűzön főzni kell, eközben hozzá lehet adni az ízesítő anyagokat (pl, vanília, karobpor, fahéj, mazsola, stb) ízlés szerint. Mikor összesűrűsödött vegyük le a tűzről, öntsük bele kis tányérkákba és abban hagyjuk kihülni. Díszíthetjük aszalt gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel stb.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.