Serena Aszalt Paradicsom 100 g

Serena Aszalt Paradicsom 100 g

Nincs raktáron

Elsőosztályú Serena aszalt paradicsom ízletes és egészséges csemege, amelyet napfényes paradicsomból készítenek. Az aszalt paradicsom a mediterrán konyha egyik legkedveltebb alapeleme. Felhasználható salátákhoz, pizzákhoz, vagy egyszerűen csak úgy, mint csemege az étkezések között.

Kosárba
EAN kód:3800213330447
Márka:Serena
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Serena Aszalt Paradicsom 100 g Részletes leírás

Az aszalt paradicsomban koncentrálódik a zöldség zamata, íze, vitamin és ásványianyag tartalma.

Gazdag rostokban, antioxidánsokban és vitaminokban, mint például az A- és C-vitamin. Az aszalt paradicsom segíthet javítani az emésztést, erősíteni az immunrendszert és támogatni az egészséges bőrt.

Hozzáadott cukor – tartósítószer- SO2 mentes termék.

Összetevők: aszalt paradicsom. Természetben előforduló cukrokat tartalmaz.

Energia (kJ/kcal) 1154 kJ / 274 kcal, Zsír 0,4 g, amelyből telített zsírsavak 0,05 g, Szénhidrát 46,99 g, amelyből cukrok 38,9 g, Rostok 18,8 g, Fehérje 11,2 g,Só


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.