Biorganik Bio Retekcsíra Mag 200 g

Biorganik Bio Retekcsíra Mag 200 g

Raktáron

A retek természetes antibiotikum.   Egy igen elterjedt káposztaféle, amelyet nem csak kifejlett zöldség, hanem csíra formájában is fogyaszthatunk. Az íze kicsit erős, de annak, aki ezt szereti, különlegesebbé teheti a mindennapi étrendjét.

1 469 Ft
egységár: 7,34 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559310867
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Retekcsíra Mag 200 g Részletes leírás

Hatásos vízelhajtó, erősítő. Húgyvezeték-, húgyhólyag-, vese- és májtisztító. Magas foszfortartalmú vegyületei tisztítják, szépítik a bőrt, elmulasztják a pattanásokat. A bélflóra szereti a retek anyagait, rothadás gátló és antiszeptikus hatású. Csíráztatási idő: 4-6 nap.

Felhasználási javaslatok: öntetekben, szendvicsekben, mexikói ételekben, salátákban.

A frissen kikelt csírák koncentrált formában tartalmazzák a táp- és ásványi anyagokat, vitaminokat. Magas a folsav- és a magnéziumtartalma, illetve antioxidánsokban is gazdag. Energiatartalma alacsony.

Csíráztatás menete: Áztassa be a magokat éjszakára. Reggel öntse le róluk a vizet, mossa át a magokat és tegye sötét helyre az edényt. A magokat naponta legalább kétszer (reggel, este) öblítse le, utána ne álljanak a vízben. A kikelt csírák 3-4 nap után fogyaszthatók. A csírákat érdemes hűtve tárolni, különben megposhadnak.

Felhasználása: A kikelt csíra magában, salátaként, szendvicsekben, zöld köretként egészben, vagy nyers ital részeként leturmixolva fogyasztható.

Összetevők: retekmag*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.