Antigua Barna Nádcukor 500 G

Antigua Barna Nádcukor 500 G

Nincs raktáron

A nádcukornak a fehér cukorhoz képest természetesebb, kicsit lágyabb, enyhén karamellás íze van. Használhatjuk süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehércukrot adtunk volna! .

Kosárba
EAN kód:8000043061206
Kiszerelés:500 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Antigua Barna Nádcukor 500 G Részletes leírás

Miért egészségesebb a nádcukor a fehér cukornál?
A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok (vitaminok és nyomelemek), melyek hasznosak szervezetünk számára, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését. A finomítatlan nádcukor megemésztése tehát egyrészt nem terheli le a szervezetet, másrészt a szénhidrátokon túl más hasznos tápanyagokkal is szolgál a szervezet számára.

A fehér cukor ezzel szemben egy olyan természetellenesen tömény, színtiszta szénhidrát, melynek megemésztése jelentős tehertétel az emberi szervezet számára, miközben feldolgozásához egyéb tápanyagokat is el kell vonnia a szervezetnek valahonnan (pl. B-vitaminokat és kalciumot). A nádcukor tehát sokkal egészségesebb a finomított fehér cukornál!

Valódi nádcukor és „barna cukor”
Széles körben kaphatóak olyan „barna cukor”-nak nevezett termékek, melyek meglovagolva az egészséges táplálékok iránti megnövekedett igényt, megtévesztik a tájékozatlan vásárlókat. A nádcukorhoz hasonló megjelenésű termék ugyanis fehér cukorból készül nádmelasz (mint színezőanyag) hozzáadásával. Ez a „trükk” azonban nyilvánvalóan nem befolyásolja annak egészségességét, vagyis a „barna cukor” ugyanolyan egészségtelen, mint a fehér cukor. Keressük a valódi nádcukrot, ha egészségesebb édesítőszerre vágyunk!

Hogyan készül a nádcukor?
A jól termő vidékeken a cukornád egészen magasra megnő, akár 3 méteresre is. Mire beérik, a leveleinek nagy része leszárad, de azért néhány zöld még ilyenkor is marad rajta. Sok helyen a földet aratás előtt leégetik, hogy megszabaduljanak a nádszárakon lévő elszáradt levelektől , illetve valamelyest a nádat borító viaszos rétegtől is. A tűz viszont hamar leég, így maga a nádszár, illetve annak cukortartalma nem szenved különösebb kárt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.