Nád Kockacukor

Nád Kockacukor

Nincs raktáron

A Koronás Nád kockacukor a legfinomabb nádcukor Mauritiusról, amely a cukornád levének kristályosításával készül. Jellegzetessége aranybarna színe és erős aromájú, malátás íze. .

Kosárba
EAN kód:4006544492109
Kiszerelés:1000 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nád Kockacukor Részletes leírás

Felhasználási javaslat: különleges aromája miatt nemcsak meleg italok, mint teák, kávék kitűnő édesítője, hanem különböző koktélok (pl. Mojito) elengedhetetlen alapeleme is.

A barna cukor a színét a melasztól kapja, melytől erőteljes és jellegzetes malátás az íze. A barna cukor kalória tartalma kisebb, mint a sima fehér cukoré, emellett plusz ásványi anyagokat (kálcium, magnézium, vas, kálium) tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.