Szafi Reform eritrit por édesítő 250 g

Raktáron

Porcukor állagú növényi alapú természetes édesítőszer, glikémiás indexe és kalóriatartalma 0. .

1 394 Ft
egységár: 5,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564151264
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Reform eritrit por édesítő 250 g Részletes leírás

Növényi alapú, természetes édesítőszer. Az eritrit egy természetes cukoralkohol, ami nagyon kevés energiát szolgáltat. Glikémiás indexe 0, nem növeli a vércukorszintet és nem vált ki inzulinválaszt, így  diétázók és cukorbetegek is fogyaszthatják.

Por formában kiválóan alkalmas sütemények díszítésére, valamint hideg krémek és italok esetén is célszerű választás a gyorsabb oldódásnak köszönhetően.
Nagyobb mennyiség egyszeri elfogyasztása puffasztó, hashajtó hatást válthat ki! A szájban található baktériumok nem képesek hasznosítani, így nem okoz fogszuvasodást.

Állagának és ízének köszönhetően a kristálycukorhoz hasonló módon, változatosan felhasználható italokban, lekvárokban, különböző desszertek készítése során. Édesítőereje 60-80%-a a kristálycukorénak, így ugyanolyan édes íz eléréséhez több mennyiségre van szükség. Íze édes, hűsítű hatású. 160°C felett veszít édes ízéből. Nem karamellizálódik. Mivel gátolja a gombák szaporodását, így kelt tészták készítésére nem alkalmas.

Összetevők: por eritrit (eritritol)

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 0,8 kJ / 0,2 kcal
Zsír: 0,0 g
amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
Szénhidrát: 99,9 g
amelyből cukor: 0,0 g
amelyből poliolok: 99,9 g
Fehérje: 0,0 g
Rost: 0,0 g
Só: 0,0 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 01. 29.

  lofogástalan cukorpótló