Trendavit Kókuszvirág Cukor 1000 g

Trendavit Kókuszvirág Cukor 1000 g

Nincs raktáron

A kókuszcukor a kókuszpálma virág nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás. A kókuszvirág cukor egy természetes édesítőszer, amelynek glikémiás indexe alacsony, gluténmentes vagy paleo diétát követők is fogyaszthatják.

Kosárba
EAN kód:5997880503934
Kiszerelés:1000 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Trendavit Kókuszvirág Cukor 1000 g Részletes leírás

Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.

A kókuszcukor a kókuszpálma, bontatlan kókuszvirág nedvéből gyártott hagyományos cukor. A nedvet lágy pép, granulátum vagy száraz cukortömbök előállításáig párolják.

Ami igazán meglepő, hogy a kókuszcukor glikémiás indexe alacsony (35), (amely segíti a vércukor-egyensúlyt és az inzulin szintet, valamint az LDL koleszterin szintjét, így megakadályozza az elhízást) szemben a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével (55) és az agavéval (27-41).

AZ ÚJ CSODA cukor cukorbetegek számára! Nincs vércukorszint növekedés. Ez jó a cukorbetegek hipoglikémiás, a túlsúlyos vagy a fogyókúrázóknak, vagy akik csak egyszerűen csökkentett kalóriatartalmú édesítőszerre tartanak igényt.

Ezen felül, a többi cukoréhoz képest, a kókuszcukor glükóz tartalma nem ingadozik nagymértékben.

A legtöbb barna nádcukrot, több mint 221 fokon főzik. A végtermék 93%-os szacharózt tartalmaz, szemben a kókuszcukorral, amelyet természetes módon, alacsony hőfokon kezelnek, a kókuszvirág cukorban csak 16% szacharóz van.
 
A táplálkozási előnyei:
A kókuszvirág cukornak magas kálium, magnézium, cink és vas tartalma van, és természetes forrása a B1-, B2, B3, B6 és C-vitaminnak.
17 féle aminosavat tartalmaz ezek közül a legmagasabb a glutamin tartalom.
Az íze nagyon hasonlít a barna cukoréhoz, jellegzetes gazdag karamelles aromájú, természetes édes ízű, fokozza az ízeket. Könnyen oldódik.
100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen, és fehérítetlen természetes édesítőszer és nem tartalmaz tartósítószert és szinte pH semleges.
Mint a többi édesítőszert, kókuszvirág cukrot is lehet használni kávék, teák, torták, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez.
Javítja az emésztést és biztosítja a gyors energia-lökést.
 
Összetevők: 100% kókuszvirág

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.