Primus  Barackos Keksz glutén- és tejmentes 80 g

Primus Barackos Keksz glutén- és tejmentes 80 g

Raktáron

Csökkentett szénhidráttartalmú, kézműves Vegán Barackos keksz édesítőszerrel,  ami új dimenzióba emeli a nassolást.   Gondosan válogatott magas minőségű alapanyagokból.  Ideális választás mindazoknak, akik paleo vagy vegán étrendet követnek.

1 357 Ft
egységár: 16,96 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999860283010
Márka:Primus
Kiszerelés:80 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Primus Barackos Keksz glutén- és tejmentes 80 g Részletes leírás

A barackos, kézműves, vegán keksz kizárólag természetes, prémium minőségű összetevőket tartalmaz. A csökkentett szénhidráttartalmú keksz glutén-, tej-, tojás-, cukor-, adalék-, színezék- és tartósítószer mentes.

Nyugodt szívvel ajánljuk: vegánoknak, gluténérzékenyeknek, cukorbetegeknek, tejérzékenyeknek, egészségtudatos étkezést folytatóknak.

Összetevők: tápióka keményítő, mandula, eritrit, kókuszolaj, aszalt sárgabarack, kókuszőrlemény, kókuszkrém, só, stevia.

Tápérték adatok 100 g késztermékben:
Energia 1575 kJ / 376 kcal
Zsír 24,3 g
ebből telített zsírsavak 16,6 g
Szénhidrát 47,6 g
ebből cukrok 5,5 g
ebből poliol 11,8 g
Rost 3,7 g
Fehérje 3,4 g
Só 0,5 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.