Vitaking Protein szelet - csokoládés (45g)

Vitaking Protein szelet - csokoládés (45g)

Nincs raktáron

A fehérjék nélkülözhetetlen tápanyagok a szervezet számára. Biológiai fontosságukat jelzi az is, minden sejtben lejátszódó folyamatban részt vesznek.

Kosárba
EAN kód:5999561255897
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Protein szelet - csokoládés (45g) Részletes leírás

A Vitaking protein szelet egy magas fehérjetartalmú, kakaós finomság a hétköznapokra.

A fehérje:
hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez.
hozzájárul az izomtömeg fenntartásához.
hozzájárul a normál csontozat fenntartásához
A tápanyagokat két csoportra oszthatjuk, mikro- és makrotápanyagokra.

A mikrotápanyagok – a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, melyek nélkülözhetetlenek a makrotápanyagok anyagcseréjéhez.

A makrotápanyagok – a zsírok, fehérjék és szénhidrátok. Ezek energiát biztosítanak, és építik a testet, részt vesznek a szervezet egészséges működésében, ezért nagyon fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje biztosítása.

Átlagos tápérték 100g-ban:
Energia 1498kJ/358kcal
Zsír 17,5g
telített zsírsavak 13,7g
Szénhidrát 16,1g
cukor 3,9g
cukoralkohol 7,5g
Rost 23,9g
Fehérje 25,1g
Só 0,11g
Összetevők:
Frukto-oligoszacharid, izomalto-oligoszacharid*, tejsavó fehérje koncentrátum, kakaós bevonómassza édesítőszerrel [édesítőszer (maltitok), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor, emulgeálószerek (napraforgó lecitin, poliglicerin-poliricinoleát), aroma], szójafehérje izolátum, kókuszzsír, kakaópor 6,5 %, szójapehely, gluténmentes kekszdarabok: 3,8 % [rizsliszt, édesítőszer (maltitok), kukoricakeményítő, pálmazsír, kakaópor, kukoricaliszt, inulin, napraforgó olaj, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, sűrítőanyag: xantángumi, só, emulgeálószer: napraforgó lecitin], emulgeálószer: szójalecitin, aroma, sűrítőanyag: karboxi-metil-cellulóz, édesítőszer. szteviol-glikozidok

*Az izomalto-oligoszacharid glükózforrás.

Figyelmeztetés: A termék földimogyorót, dióféléket és szezámmagot felhasználó üzemben készült. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.