Biorganik Bio Kukoricapehely 200 g

Raktáron

Ropogós kukoricapehely kedvelt reggeli étel. Hozzáadott cukor-mentes. .

929 Ft
egységár: 4,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559310232
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Kukoricapehely 200 g Részletes leírás

Felhasználási javaslatok: fogyasztható növényi tejjel, joghurttal magában vagy több gabonapehellyel keverve. Fogyassza magas rosttartalmú gabonapehellyel (pl. zabpehely, hajdinapehely) vagy olajos magokkal összekeverve, akkor lassabban emeli meg a vércukorszintet és később fog megéhezni.

A kukorica az egyik legősibb gabonánk. Közép-Amerikából származik, ahol az őslakosok rengeteg módon hasznosították. A kukoricapelyhet vagy corn flakest a 19. században találták fel, teljesen véletlenül.

Összetevők: kukorica*, napraforgólecitin* 

Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték:1562 kJ / 373 kcal
Zsír: 1,3 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 81,6 g
- amelyből cukor: 1,3 g
Fehérje: 7,0 g
Só: 0,2 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.