Natura Kalciton Szelénes 500 g

Natura Kalciton Szelénes 500 g

Raktáron

A kalciton elnevezésű termék nem más, mint kalcium pótlására szolgáló élelmiszer. Fogyasztható bármilyen ételbe keverve, illetve joghurtban, müzliben, vagy ízlés szerinti ízesítéssel (méz, lekvár, gyümölcslé.

1 173 Ft
egységár: 2,35 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848513777
Márka:Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Kalciton Szelénes 500 g Részletes leírás

A csontritkulás és az ízületi problémák természetes gyógyítója. Kalcium pótlásra szolgáló természetes élelmiszer.

Összetétele: szezámpehely, zabkorpa, natrium szelenit

A szelén nélkülözhetetlen ásványi anyag, az egyik legerősebb antioxidáns. A szelén nagyon sokoldalú szerepet tölt be szervezetünk működésében, mert nélkülözhetetlen a növekedéshez, a termékenységhez, a máj működéséhez, a haj és a bőr karbantartásához, és a látáshoz. A szelén lassítja az öregedést továbbá szerepe van a mérgező hatású anyagok megkötésében is. A szelén csökkentheti a szívinfarktus kockázatát, mivel gátolja az erekben a vérrögképződést valamint növeli a HDL, a koleszterin arányát. A szelén az E-vitaminnal együtt szedve erősebben fejti ki hatását, így jótékonyan hat az egészséges szívműködés biztosítására, az antitestképzésre, reumás ízületi gyulladásra, gyulladáscsökkentésre, pikkelysömör vagy ekcéma tüneteinek enyhítésére.

A szelént megtaláljuk paradióban, kesudióban, dióban, tonhalban, rizsben, napraforgómagban, teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukban, szárnyasok húsában, vörös húsokban.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.