Szafi Free narancsos csoki ízű hajdina kása/keksz alap 200 g

Szafi Free narancsos csoki ízű hajdina kása/keksz alap 200 g

Nincs raktáron

Főzés nélkül készíthető, fehérjében gazdag instant kása/keksz alap amely nem tartalmaz glutént, tejet, állati eredetű összetevőket, cukrot, édesítőszert, és magokat. .

Kosárba
EAN kód:5999564154906
Márka:Szafi
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free narancsos csoki ízű hajdina kása/keksz alap 200 g Részletes leírás

Semmilyen jelölendő allergén anyagot nem tartalmaz (pl. glutén, tejszármazék, tojásszármazék, szója, magfélék), illetve kakaópor sincs benne, így az ezekre érzékenyek is fogyaszthatják, továbbá mentes a hozzáadott cukortól és édesítőszertől, így ízlés és diéta szerint egyénileg édesíthető!


Felhasználási javaslatok: Főzés nélküli kása készíthető a keverékből, 1 adaghoz: 50 g Szafi Free keksz/kása keverék, 90g (azaz 0,9 dl.) tetszőleges hőmérsékletű növényi tejjel (vagy narancslével) és ízlés szerint édesítővel (pl. 1 tk. Szafi Free ötszörös édesítő) elkeverve. Fogyasszuk gyümölccsel, magokkal, kakaóbab törettel, aszalványokkal elkeverve, megszórva.

Fogyaszthatjuk müzli keverékként is joghurttal elkeverve, ízlés szerint tovább gazdagítható egyéb aszalványokkal, magokkal, csoki darabokkal, édesítőszerrel, esetleg friss gyümölcsökkel.

A gondos technológia ellenére magot, magtöretet tartalmazhat!

Összetevők: Gluténmentes hajdina (hajdina pehely, puffasztott hajdina) (60%), aszalt sárgabarack (aszalt sárgabarack, rizsliszt) (29%), narancs őrlemény (7,5%), zsírszegény  kakaópor, természetes aroma.
Cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

 

Szafi Free narancsos csoki ízű hajdina kása/keksz alap 200 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.