Ferencvárosi étkezési búzacsíra 250 g

Ferencvárosi étkezési búzacsíra 250 g

Nincs raktáron

A búzacsíra jótékony ereje magas vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhető. Az emésztési folyamatok könnyítésében, a csontvédelemben játszik kitüntetett szerepet.  A búzacsírát célszerű joghurtba, kefírbe, levesbe, főzelékbe keverve fogyasztani.

Kosárba
EAN kód:5998403373867
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ferencvárosi étkezési búzacsíra 250 g Részletes leírás

A búzaszem un. embrió része, csíraállománya gazdagon bővelkedik ásványi anyagokban, amelyek szerepet játszanak a búzaszem egészséges fejlődésében, növekedésében, érésében. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke. A csíra sok különleges fehérjét, olajat és abban oldott vitaminokat tartalmaz. Magában fogyasztják vagy liszttel együtt levesek, pörköltek sűrítésére használják.

A búzacsíra gazdag rost-, E-vitamin- és kalciumforrás, fogyókúrás összetevőként is ajánlják. A benne található hatóanyagoknak köszönhetően fogyasztása segít egyensúlyban tartani a szervezet működését, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Erősíti a szervezet állóképességét, segíti a szellemi frissesség megőrzését.

A stressz okozta izomgörcsöket ellazítja, élénkíti a reflexeket. Megelőzi és lelassítja a tumorok képződését (magas E-vitamin tartalmának és DNS lánc védő hatásának köszönhetően). Segít megelőzni a keringési, szív- és tüdőmegbetegedéseket.

Felnőtteknek naponta 2-3 alkalommal egy-egy evőkanállal javasolt. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.