Gabijó Lekvár Bodzás Eper Berkenyével

Gabijó Lekvár Bodzás Eper Berkenyével

Nincs raktáron

Hozzáadott tartósítószerek, állományjavítók és mesterséges aromák felhasználása nélkül készült.

Kosárba
EAN kód:5999860135012
Márka:Gabijó
Kiszerelés:240 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gabijó Lekvár Bodzás Eper Berkenyével Részletes leírás

A mézédes, zamatos epret kiegészítettük egy másik, rendkívül izgalmas, önmagában igen fanyar gyümölccsel, a fekete törpeberkenyével. Felhasználása előtt a berkenyét kissé aprítjuk, hogy a színe és az íze jobban érvényesüljön. Mindezt azzal próbáltuk meg fokozni, hogy a főzés végén a lekvárunkba morzsoltunk 1-2 csipet szárított bodzavirágot. Az eperlekvárba hintett, szárított bodzavirág begyűjtése akkor történik, amikor a kinyílt virágtányért már befedi a finom, illatos virágpor. Az elhagyatott helyekről begyűjtött, apró virágokat porával együtt óvatosan lenyírjuk, és hogy kellőképpen megmaradjon az íze, fagyasztjuk. A lekvárba a bodzát a legutolsó felforrásnál tesszük bele, hogy aromája el ne illanjon. A bodza illata belengi, és még élénkebbé teszi a lekvár ízét. Ezt a különleges lekvárt végül kíméletesen főzzük össze, hogy az eperdarabok ne főjenek szét, ezzel is hozzájárulva a termék fogyasztásának élményéhez.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot*, sőt, ennek a lekvárunknak a gyümölcsökből eredő, természetes, összes cukortartalma 100g-ban kevesebb, mint 5g, így cukorszegénynek mondható, továbbá alacsony kalóriatartalommal is bír, hiszen 100g-ban kevesebb, mint 40 kalóriát tartalmaz. A megfelelő édesség eléréséhez két fajta édesítőszert, eritritolt és stevia kivonatot használtunk.

Felhasználás: Izgalmas, enyhén fanyar ízvilága mentén kiváló választás édesebb fogások, például madártej, vaníliapuding, krémes sütemények kiegészítéseként, egy kis plusz ízélményt csempészve a desszertünkbe.

Összetevők: eper (78%), édesítőszer: (eritritol, szteviol glikozidok), berkenye (2%), citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin, szárított bodzavirág.
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült. Többi lekvárunkhoz hasonlóan, a bodzás eperlekvár berkenyével is hozzáadott tartósítószerek, állományjavítók és mesterséges aromák felhasználása nélkül készült. Hozzáadott cukortól mentes és csökkentett szénhidráttartalmú.

*A termék hozzáadott cukrot nem, de a gyümölcsökből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.

Gabijó Lekvár Bodzás Eper Berkenyével Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.