Agrodrug Hántolt Köles 1000 g

Agrodrug Hántolt Köles 1000 g

Raktáron

A köles rendkívül tápláló, könnyen emészthető, gluténmentes, továbbá A és B vitamint és lecitint taralmaz.   Mivel viszonylag magas a zsírtartalma, jó energiaforrás. Az egyetlen gabonaféle, amelyik teljes értékű fehérjéket tartalmaz és amelyik lúgos kémhatású.

1 497 Ft
egységár: 1,5 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997841300176
Kiszerelés:1000 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Agrodrug Hántolt Köles 1000 g Részletes leírás

Rendkívül sokoldalúan el lehet készíteni. A kölesből készíthetünk édes desszerteket, natur vagy sós köreteket és még a gyerekek is ösztönösen szeretik, mert gazdag, a fejlődésüket segítő ásványokban, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő kalciumban és fluorban.

Elkészítése igen egyszerű, hasonlóan történik, mint a rizs főzés, arra ügyeljünk, hogy elötte alaposan mossuk át.

Jótékony hatásai:
A köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, és savtúltengésnél.
A köles gyulladáscsökkentő hatású gabona, ami szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét.

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1,512 kj / 357,0 kcal, zsír 3,9 g - amelyből telített zsírsavak: 1,0 g, szénhidrát: 69,0 g - amelyből cukrok: 2,2 g, só: 0,01 g, fehérje: 9,8 g.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.