Green Market Bulgur 500 g

Green Market Bulgur 500 g

Nincs raktáron

Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret, íze hasonlít a rizshez, de kicsit harapósabb, pergősebb az állaga, és percek alatt kész. Nagyon jól átveszi az ízeket, ezért népszerűek a bulgurból készült saláták, sok zöldséggel és sok zöldfűszerrel.

Kosárba
EAN kód:5999563455165
Kiszerelés:500 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Green Market Bulgur 500 g Részletes leírás

Elkészítése nagyon egyszerű, könnyen beilleszthető a táplálkozásba, változatosabbá és egészségesebbé teheti az étrendet, ha fehér rizs vagy például tarhonya helyett bulgurt használunk. 

Felhasználás: Többféleképpen elkészíthető. Az egyik, legegyszerűbb változat, ha fűszerekkel elkeverve, kétszeres mennyiségű forró vízzel leöntjük, majd letakarva 20 percre állni hagyjuk. Intenzívebb íze van, ha kevés olajon aranysárgára pirítjuk, majd ezután öntjük fel forrásban lévő vízzel és kb. 10-12 perc alatt puhára főzzük.

Általában köretként fogyasztják, mint a rizs vagy a tarhonya helyettesítője, de paradicsommal és más zöldségekkel önmagában is kiváló. A piláf alapjául eredetileg a bulgur szolgál. Édesen is fogyasztható, friss vagy aszalt gyümölccsel.

Tápanyagtartalom (100g-ban):
energia: 1510 Kj / 357 kcal
fehérje: 10,3 g
szénhidrát: 78,1 g
zsír: 1,2 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.