Greenmark Bio Bulgur 500 g

Greenmark Bio Bulgur 500 g

Raktáron

A bulgur rostban gazdag durumbúza töret. Köretként vagy főételként, ízletes, gyors köret készíthető belőle.  A felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban közkedvelt ízletes köretet készítenek belőle.

998 Ft
egységár: 2 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884931843
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio Bulgur 500 g Részletes leírás

Nagyon jól átveszi az ízeket, ezért népszerűek a belőle készült saláták, sok zöldséggel és sok zöldfűszerrel.

Magas rost tartalma gondoskodik (természetesen elegendő folyadék fogyasztás mellett) az anyagcserénk optimalizálásában és a belek egészségének megőrzésében.

Felhasználási javaslat: A bulgurt többszöri átmosás és leszűrés után 1,5x-es mennyiségű vízben megfőzzük. Ízlés szerint sóval, borssal, fűszerekkel és gyógynövényekkel fűszerezzük. Tálaljuk köretként, salátákhoz, pörköltekhez, levesekhez és desszertekhez.

Amikor a mennyiségeket próbáljuk kikalkulálni, mindenképp vegyük figyelembe azt a tényt, hogy a bulgur az áztatás során körülbelül kettő, de inkább háromszorosára dagad száraz állapotához képest.

Tápanyagtartalom (100g-ban)
Kalória (kJ / kcal)1444 kJ /345 kcal
Fehérje (g / 100g)9 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g)68,9 g / 0,83 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g)1 g / 0,5 g
Rost (g / 100g)10,3 g
Só (g/100g)0,013 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kismasni862017. 08. 06.

  Finom