Greenmark Bio Quinoa Tricolor 500 g

Greenmark Bio Quinoa Tricolor 500 g

Raktáron

Napjaink egyik kedvenc gabonaféléje, a quinoa, amellett, hogy nagyon jóízű, tápláló, gluténmentes, nagyon könnyen emészthető, vitaminokban és aminosavakban is igen gazdag. Egyszóval: igazi szuperélelmiszer.

2 705 Ft
egységár: 5,41 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999562481363
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio Quinoa Tricolor 500 g Részletes leírás

A quinoa íze diós, kifejezetten kellemes, ezért is könnyen válhat a rizs és más, már megszokott gabonafélék alternatívájává. Készíthető belőle saláta, vegán fasírt, használhatjuk töltelékhez, illetve reggeli kásaként is remekül megállja a helyét.

Főzése egyszerű, a mosást követően, kétszeres vízben - forrást követően fedő alatt - pároljuk nagyjából negyed óráig.

A bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz. 

Tápanyagtartalom:  Kalória: 1492kJ / 354cal, Fehérje: 14,1g, Szénhidrát/cukor: 57,2g / 4,9g, Zsír/telített zsír: 6,1g / 0,7g, Rost: 7g, Nátrium: 12mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.