Klorofill Amarántmag 250 G

Klorofill Amarántmag 250 G

Raktáron

Az amaránt mag természeténél fogva gluténmentes. Aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsír háztartására, és ezen keresztül az érelmeszesedés megelőzésre. Kiegyenlített, harmonikus aminosav összetételének köszönhetően fehérjetartalma kiválóan hasznosul (75%).

643 Ft
egységár: 2,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881430011
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Klorofill Amarántmag 250 G Részletes leírás

Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás. A gabona félék között az amaránt vas tartalmának rendkívül nagy biológiai értéket tulajdonítanak a kutatók.

Ezt indokolhatja az tény, hogy a gabonaféléktől eltérően C vitamint is tartalmaz, ami elősegíti a vas felvételét.
Kalcium tartalma nemcsak meghaladja a tejét, hanem biológiai hasznosulását tekintve a legjobb kalciumforrást jelentő élelmiszer.

Glutént nem tartalmaz, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják.
Kitűnő köret, levesbetét, saláta, fasírt és töltelék alapja lehet.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.