Love Diet Hajdina 500 g

Love Diet Hajdina 500 g

Nincs raktáron

A hajdina nagyszerű alternatíva köretként, helyettesíthetjük vele a rizst, tésztát vagy tarhonyát.  Zsírszegény, természeténél fogva gluténmentes, sok benne a B1-, B2-, C- és E-vitamin, emellett cinket, rezet, mangánt, magnéziumot és kálciumot is tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:5999886190903
Kiszerelés:500 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Love Diet Hajdina 500 g Részletes leírás

A hajdina ásványi anyag és antioxidáns tartalmának köszönhetően egyre népszerűbb.
Tápanyagtartalmát tekintve a hajdina tápértéke lényegesen kedvezőbb, mint sok más gabonáé.

Glikémiás terhelése alacsonynak mondható, tehát nem okozhat egészségünkre káros vércukor kiugrást.
Rosttartalma kiemelkedő, nagy része cellulózból és ligninből áll, melyek az oldhatatlan rostok csoportjába tartoznak. Rostjainak legnagyobb része a hajdina héj részében található, melynek jellegzetes pörkölt dióra emlékeztető ízét is köszönheti. 

Felhasználása leginkább a gabonákéhoz hasonló, főzhető, párolható, de lisztet és tésztát is készítenek belőle. Felhasználás előtt érdemes alaposan átöblíteni, esetleg leforrázni vagy áztatni. Bármilyen étel esetén használhatjuk a rizs alternatívájaként pl.: rizottó, rakott, töltött ételek, köretek, saláták részeként, de zöldséges/húsos fasírt is készíthető belőle.

Gélképző tulajdonságának köszönhetően lisztje alkalmas gluténmentes palacsinta, vagy tortilla sütésére is.

Glutént, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 1518k J/ 363kcal
Zsír: 3,4 g
amelyből telített: 0,8 g
Szénhidrát: 71,5 g
Fehérje: 13,25 g
Rost: 10 g
Só: 0,0005 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.