Natura Hajdina pirított 1000 g

Raktáron

A hajdina nagyon értékes vitaminforrás, a B-vitamin csoport szinte minden tagját tartalmazza. Ehetjük köretként sült zöldségekhez, pörkölthöz vagy salátákhoz. .

1 616 Ft
egységár: 1,62 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848514088
Kiszerelés:1000 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Hajdina pirított 1000 g Részletes leírás

Nagyipari méretű hántolása esetén előáztatják, esetleg kissé pörkölik,  színe ekkor barnás tónust kap. A hőkezelés nélkül hántolt hajdina fehéres színű, s ízvilága is enyhébb a barna hajdináénál. A lisztjét búzaliszttel keverve kenyér és tészta alapanyagként használják fel. Töret és szemes formában a jól ismert orosz kása alapanyaga. A hajdina a főzés előtt megpirítva az ételnek enyhe dióízt és illatot kölcsönöz.
Segítheti az egészséges vérnyomásszint fenntartását, valamint cukorbetegek is fogyaszthatják. 

Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve, csíráztatva 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható.
A lisztjét búzaliszttel keverve kenyér és tészta alapanyagként használják fel. Töret és szemes formában a jól ismert orosz kása alapanyaga. A hajdina a főzés előtt megpirítva az ételnek enyhe dióízt és illatot kölcsönöz.

Felhasználási javaslat: köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve, csíráztatva 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható.




Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 20.

  Egészséges.

Eva2017. 08. 19.

  Nem jó az íze, bár ez nem a márka miatt van, hanem nekem nem ízlik a hajdina....

Zsuzsa2017. 03. 31.

  Nagyon finom. Szeretjük. Jó alternatíva a rizs vagy a tarhonya helyett.

Anonim Felhasználó2016. 05. 21.

  Nagyon finom.

Tusi2016. 01. 01.

  Szeretem és olcsóbb is mint a boltban.

Maci2015. 10. 20.

  Szeretem, vitamindús.

  Olcsón adják ezt a terméket a többi hajdinához képest, de nekünk még mindig drága.

Anonim Felhasználó2015. 02. 24.

  Kivàló

Julius2015. 02. 04.

  Vitaminbomba és rost egyben. Rizzsel keverve 1/2-1/2 arányban köretnek használjuk.

Még több mutatása