Natura Vörös Lencse

Natura Vörös Lencse

Raktáron

Más hüvelyesekhez hasonlóan a vörös lencse is sok fehérjét és ásványi anyagot tartalmaz, ellenben nagyon gyorsan megfő. A felhasználás nagyon sokrétű - a levesektől, kásáktól, vegetáriánus hamburgerektől a különleges édes ételekig.

764 Ft
egységár: 1,53 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848514552
Márka:Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Vörös Lencse Részletes leírás

A vörös lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten alapvető élelmiszer, gyakran rizzsel együtt fogyasztják.A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni.

A magas rost- és fehérjedús bio vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak. Magas benne a B vitamin, vas, kálium, kálcium, magnézium, foszfor és a lecitin.Változatos ételeket készíthetünk belőle.

Elkészítése: Áztatás nélkül 10-20 perc alatt puhára fő. Tipp: Készíthetünk belőle kenyeret, tölteléket, kenhető krémeket. Ajánljuk, levesekhez, pástétomokhoz, szószokhoz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

A.2019. 08. 04.

  Kiváló

Judit2019. 07. 10.

  finom és egészséges

  nincs

Sné Ildikó2019. 05. 27.

  Fehérjében , Omega 6 zsírsavakban gazdag alapanyag. Nincs héja és jól emészthető. Vegetáriánusoknak és vegánoknak főleg ajánlom. De ajánlom mindenkinek, nagyon egészséges.

gaborviktoria2019. 05. 23.

  Egyszerűen elkészítgető és finom! Nem kell beáztatni és hamar megfő.

Gyenge Annamária2019. 05. 15.

  Finomabb mint a sima lencse.

Szepi2018. 12. 02.

  Finom szendvicskrémet csinálok belőle.Hozzávalók: 1 közepes fej vöröshagyma fél citrom leve 20 dkg vörös lencse 3 ek pirított, darált szezámmag 1 tk majoránna só bors Elkészítés: A vörös lencsét jól átmossuk, feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. Főzzük addig, amíg a szemek megpuhulnak, a lencse a vizet magába szívja. A szezámmagot olaj nélkül pirítsuk folyamatosan kavargatva jó minőségű teflon vagy rozsdamentes acéledényben. Akkor jó, ha a szezámmagok zsemleszínűek. Amikor kicsit kihűlt, daráljuk magdarálóval vagy kávédarálóval. Tegyük a főtt lencsét a többi hozzávalóval erős turmixgépbe vagy aprítógépbe, pürésítsük simára. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Varga Edit2018. 10. 03.

  Hamar megpuhul, jol felszívja vizet. finom ízű.

Anonim Felhasználó2018. 06. 21.

  kellemes,különleges íz + hamar megpuhul

  -

Még több mutatása