Isola bio rizsital kókuszos 250 ml

Isola bio rizsital kókuszos 250 ml

Nincs raktáron

Az Isola Bio kókuszos rizsitalával bármikor egy kávéházba varázsolhatod magad otthon is, de praktikus visszazárható kis kiszerelésének köszönhetően bárhová magaddal viheted az élményt. .

Kosárba
EAN kód:8023678425304
Márka:Isola
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Isola bio rizsital kókuszos 250 ml Részletes leírás

A rizs az egyik legismertebb gabonaféle, amely mára az egész világon elterjedt. Az apró szemek nagy mennyiségű fehérjét, B-, E- és K-vitaminokat, valamint ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaznak. Mára egyre inkább elterjed, mint a növényi tejhelyettesítés egyik vezető alapanyaga. Színe a tejhez hasonlóan fehér, illata a rizs illatát idézi, azonban a növényi tejhelyettesítőkhöz hűen a rizsital is némileg hígabb állati eredetű társánál.
Kókusszal bolondítottuk meg, így az igazi ínyencek kedvencévé válhat ez az ínycsiklandó ital.

Összetevők: víz, olasz rizs* (17%), kókusztej* (2,4%), természetes kókusz aroma*, tengeri só, sűrítőanyag: guar gumi*

Felbontás után hűtőben tárolva 3-4 napig fogyasztható!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.