Klorofill lenmagliszt 400 g

Klorofill lenmagliszt 400 g

Raktáron

Az egyik legnépszerűbb paleolit liszt a lenmagliszt, zsírtalanított lenmag őrleménye.  E termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető.

577 Ft
egységár: 1,44 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999881430264
Márka:Klorofill
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Klorofill lenmagliszt 400 g Részletes leírás

A lenmagokat hideg sajtolás után lisztté őrlik, így más lisztekhez hasonlóan fölhasználható. Mivel az alacsony füstölgési ponttal (105 C) rendelkező lenmagolaj nagy része már nincs jelen az így készült lisztben, ezért sütésre is biztonsággal használható a normális lenmagörleménnyel szemben, és beltartalmi értéke is közel a duplája!

Energia 1350 Kj / 323 kcal                                                            
Zsír 14 g                                                                     
- ebből telített zsírsavak 1.9 g                              
- ebből cukrok 2 g                                                  
Fehérje 32 g                                                      
      

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.