Szafi Free Feketeribizli-Szőlő Lekvár 350 g

Szafi Free Feketeribizli-Szőlő Lekvár 350 g

Nincs raktáron

Gyümölcsdarabokat tartalmazó, 30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú feketeribizli-szőlő lekvár. .

Kosárba
EAN kód:5999564155620
Márka:Szafi
Kiszerelés:350 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free Feketeribizli-Szőlő Lekvár 350 g Részletes leírás

Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.

Összetevők: Feketeribizli (50%), szőlőmust sűrítmény (24%), ivóvíz, sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav). Gyümölcstartalom: 100 g termék 50 g feketeribizli felhasználásával készült. Gyümölcsdarabokat tartalmaz.

Hőkezeléssel tartósítva.

Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben (5-10 oC) tárolva 5 napig fogyasztható.

Átlagos tápérték 100 g:
energia: 475 kJ / 112 kcal 
zsír: 0.7 g 
amelyből telített zsírsavak:  0.1 g 
szénhidrát: 23.5 g
amelyből cukrok: 16.7 g 
rost: 4 g 
fehérje: 0.9 g 
só: 0.01 g 

 

Szafi Free Feketeribizli-Szőlő Lekvár 350 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.