Szafi Reform Lekvár Fahéjas Szilva-Alma

Szafi Reform Lekvár Fahéjas Szilva-Alma

Raktáron

Szafi Reform Lekvár Fahéjas Szilva-Alma.

2 352 Ft
egységár: 6,72 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564154494
Márka:Szafi
Kiszerelés:350 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Reform Lekvár Fahéjas Szilva-Alma Részletes leírás

Sütésálló, 65%-al csökkentett energia és 60%-al csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.

Összetevők: Szilva (50%), ivóvíz, almalé (20%); édesítőszerek (eritrit , szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), fahéj ( 0,5 %), étkezési sav (citromsav). Gyümölcstartalom: 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Darabosság: Gyümölcsdarabokat tartalmaz. Tartósítás módja: Hőkezeléssel tartósítva. Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben 5-10 oC-on. Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.

Szafi Reform Lekvár Fahéjas Szilva-Alma Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.