Clearspring Bio Miso Barnarizsből Üveges

Clearspring Bio Miso Barnarizsből Üveges

Raktáron

Erjesztett szójababkrém, levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja, igen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.

3 822 Ft
egységár: 12,74 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5021554985099
Kiszerelés:300 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Clearspring Bio Miso Barnarizsből Üveges Részletes leírás

Erjesztett szójababkrém, levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja, igen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Fogyasszunk hetente legalább kétszer misolevest. Miso Erjesztett szójababkrém, levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Botos Imre Zoltan2016. 11. 09.

  Amikor kibontottuk a csomagot, a 4db miso-bol 3- nal szivargast tapasztaltunk, azaz a termeg levenek egy resze kifolyt... A termek sem szineben, sem illataban (szagaban), sem izeben nem hasonlit a valodi miso-ra. A szine baracklekvar-szeru (sotetbarna helyett), a szaga alkoholos jellegu, az ize nem az osszeteveszthetetlen miso iz. Eddig ez a termek jo minosegu volt (evek ota fogyasztjuk), de amit az oktober vegi rendelesemkor kaptam, az egy keseru csalodas volt. A felesegem ugyanigy ertekelte a termeket, ugyhogy ez ket ember megegyezo velemenye. Egyebkent a termek gyari (idegennyelvu) cimkeje nem olyan, mint a webaruhazban lathato kepen. A raragasztott magyar cimke viszont olyan,mint regen. Egy szo mint szaz: illene jelezni a fogyaszto fele, ha egy bejaratott termek osszetetele vagy keszitesi modja megvaltozik.Nem azt kaptam a penzemert, mint amit jogosan elvartam.