Agrodrug Rizsliszt 1000 g

Agrodrug Rizsliszt 1000 g

Raktáron

A rizsliszt nagyon finomra őrölt, semleges ízű, sima textúrájú liszt. Használható a búzaliszt helyettesítésére, tészták készítéséhez, sűrítésre. Gluténmentes, ezért a gluténre érzékenyek is fogyaszthatják.

1 292 Ft
egységár: 1,29 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997841300121
Márka:Agrodrug
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Agrodrug Rizsliszt 1000 g Részletes leírás

A gluténmentes lisztek közül a rizslisztet használják a legszélesebb körben, mivel íze és aromája nagyon semleges. Alkalmas gluténmentes ételek készítésére, vagy a búzaliszt egy részének helyettesítésére a szokásos ételek főzésénél.

Kellő mennyiségben tartalmaz vízben nem oldódó rostokat, melyek támogatják az egészséges bélműködést, és gátolják a székrekedés kialakulását.
A magas rosttartalom nem csupán az emésztést serkenti, jótékonyan hat az érrendszerre, a koleszterinszintre és a vércukorszintet is segíthet kordában tartani.
 Érdemes 30-60 százalék arányban más lisztekkel keverni, így gyakorlatilag bármihez ideális, kenyérsütéshez, tésztakészítéshez, sűrítéshez. Zsíros, szárazabb tésztájú sütikhez kevésbé ajánlható.

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:
Energiatartalom 1404 kJ / 335 kcal, 
Fehérje 7,5 g, 
Szénhidrát 75,3 g, 
Zsír 0,6 g 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

hemzsi2019. 10. 17.

  Süteményekhez kiváló