Diabestar Genius lisztkeverék

Diabestar Genius lisztkeverék

Raktáron

A DIABESTAR lisztkeverékben lévő élelmi rostok elősegítik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát és hozzájárulnak a teltségérzet alakulásához. Az élelmi rostok az egészséges táplálkozás részeként hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

2 576 Ft
egységár: 2,58 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999881092363
Márka:Diabestar
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Diabestar Genius lisztkeverék Részletes leírás

A DIABESTAR lisztkeverékben lévő élelmi rostok elősegítik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát és hozzájárulnak a teltségérzet alakulásához. Az élelmi rostok az egészséges táplálkozás részeként hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Rendszeres fogyasztása különösen ajánlott cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, azoknak akik vigyáznak egészségükre vagy salaktalanítják szervezetüket. 

Diabestar Genius lisztkeverék Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Diabestar Genius lisztkeverék Összetevők

Búzasikér, Lenmag, Szezám, Napraforgó, Zabpehelyliszt, Zabkorpa, Hajdina liszt, Bio Zabrost, Tökmag, Zabpehely, Bio Almarost, Só, Kenyérfüszer (kömény, édeskömény, koriander, ánizs, mustármag), Bio Szőlőmagliszt, Burgonya rost, Árpa maláta, Lisztjavítósze

Diabestar Genius lisztkeverék Tudnivalók

​Átlagos tápértékek:100 g sütőkeverékben:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 01. 22.

  Nem emeli meg a vércukor szintet, még más liszttel keverve is jó.

Anonim Felhasználó2018. 10. 10.

  Zsemléket csináltam belőle. Nagyon finomak lettek.

Ágnes2017. 03. 07.

  Finom az íze, megfelelő az állaga, nagyon jó a szénhidrát tartalma