Első Pesti Rizsliszt 1000 g

Első Pesti Rizsliszt 1000 g

Raktáron

Selymes textúrájú, gluténmentes liszt. Sütéshez rendszerint más lisztekkel keverik. A rizsliszt jól használható porhanyós, omlós tésztákhoz, de galuska, palacsinta, krémleves is készülhet belőle. .

1 174 Ft
egységár: 1,17 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998403398310
Márka:Első Pesti
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Első Pesti Rizsliszt 1000 g Részletes leírás

Édestésztákhoz is kitűnő, szószokat is süríthetünk vele. Rizslisztből készül a rizstészta is, ami a kínai ételek gyakori alkotója.

Vajas linzertésztához kis mennyiségben adva azt kivételesen omlóssá, puhává teszi és “szájban-olvadó” érzetet kölcsönöz neki. A kelt tésztákat testesebbé, tömörebbé teszi. 

A rizsliszt előnye tovább, hogy tojás nélkül is készíthető belőle tészta, így a rizslisztből tojás-allergiában szenvedők számára is készíthető sütemény.

Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 1537 kJ/366 kcal
ebből telített zsírsav 2,5g
Szénhidrát: 80g
ebből cukrok: 0g
Fehérje: 6g
Só: 0g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.