Natura Kókuszliszt 250 g

Natura Kókuszliszt 250 g

Raktáron

A kókuszliszt alacsony szénhidráttartalmú, ideális sütemények és péksütemények sütéséhez. Kevesebb emészthető szénhidrátot tartalmaz. .

657 Ft
egységár: 2,63 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848515061
Márka:Natura
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Kókuszliszt 250 g Részletes leírás

A friss kókuszdióból készült kókuszreszelék kíméletesen préselésre kerül, a hátramaradó termék pedig az olajpogácsa. Az olajpogácsát finoman megőrlik, így keletkezik a kókuszliszt. Megannyi fehérjét tartalmaz, úgy mint a búzaliszt, ellenben “glutént” nem. Ez előnyt jelent az egyre növekvő számú glutén érzékeny körében.

Tökéletes alapanyag azok számára, akik követik az alacsony – szénhidrát diétát. Használható testsúlycsökkentő étrendekbe, mert magas rosttartalma elősegíti a jóllakottság érzést.

Összetevők:
100% kókuszliszt

Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 980 KJ/233 kcal
Fehérje: 19,2g
Szénhidrát: 20,8g (ebből cukor: 18,7g)
Zsír: 8,1g (ebből telített zsírsav: 7,54g)
Élelmi rost: 41,6g
Nátrium: 0,08g

Felhasználási javaslat:
Felhasználás: tésztafélék, pékáru készítéséhez, ételek besűrítésére önállóan vagy 10-25 %-os arányban egyéb lisztekhez keverve.

A friss kókuszdióból készült kókuszreszelék kíméletesen préselésre kerül, a hátramaradó termék pedig az olajpogácsa. Az olajpogácsát finoman megőrlik, így keletkezik a kókuszliszt.

Natura Kókuszliszt 250 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:30
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.