Naturbit Mandula Liszt

Naturbit Mandula Liszt

Raktáron

A mandulalisztet kiemelkedően magas fehérjetartalma miatt a vegán étrend híveinek is érdemes fogyasztani. Kenyeret, süteményt, péksüteményt, sőt, krémet is készíthetünk belőle. A mandulaliszt E-vitaminban igen gazdag, erős antioxidáns, segíti a sejtfalak rugalmassá tételét és a szabadgyökök káros hatásaitól is védi a szervezetet.

1 778 Ft
egységár: 7,11 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999883305713
Márka:Naturbit
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturbit Mandula Liszt Részletes leírás

A mandulalisztet kiemelkedően magas fehérjetartalma miatt a vegán étrend híveinek is érdemes fogyasztani. Kenyeret, süteményt, péksüteményt, sőt, krémet is készíthetünk belőle.

A mandulaliszt E-vitaminban igen gazdag, erős antioxidáns, segíti a sejtfalak rugalmassá tételét és a szabadgyökök káros hatásaitól is védi a szervezetet.

A szívre és az érrendszerre is jó hatással van, mert nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat is. Olyan, a szervezet számára fontos ásványi anyagok vannak a mandulalisztben, mint foszfor, vas, kalcium, magnézium, mangán, cink és szelén.

Nem emészthető szénhidráttartalma (rosttartalma) is jelentős, ezzel segíti a bélrendszer működését és a vér glükózszintjét is kordában tartja. A mandula a rossz koleszterinszintet is alacsonyan tartja, viszont az agyműködést javítja. Oldja az izomgörcsöket és a menstruációs fájdalmakat.

Mivel a mandulaliszt nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot képes felvenni, akár sűríthetünk is vele. Használhatjuk önállóan, vagy akár más maglisztekkel keverve is.

A paleozók számára is remek alternatíva gabonalisztek helyett, mivel a mandula nem tartalmaz glutént. Fogyókúrázóknak és diétázóknak az alacsony szénhidrát- és kalóriatartalma miatt javasoljuk a mandulaliszt használatát.

Ha a diófélékre érzékeny vagy allergiás, kerülje a mandulaliszt fogyasztását is!

Naturbit Mandula Liszt Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Naturbit Mandula Liszt Tudnivalók

Tápanyag tartalom 100 g mandulalisztben:Energia: 1185,2 kJ (282,4 kcal)Víz: 9,7%Szénhidrát: 7,2%Fehérje: 36,4%Zsír: 12,0%Rost: 29,5%

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 08. 05.

  Macaronhoz szuper