Nature Cookta Hajdinaliszt 400 G

Nature Cookta Hajdinaliszt 400 G

Nincs raktáron

A tudatosan étkezők konyháját gazdagíthatja a hajdina, melyet gluténmentessége miatt az újrafelfedezett élelmiszerek között tartanak számon. Már az első találkozás eldöntheti a hozzá fűződő viszonyunkat: a magokat erőteljes illat jellemzi és a belőle készített ételeknél is egy markásabb íz tapasztalható.

Kosárba
EAN kód:5999564984152
Márka:Nature Cookta
Kiszerelés:400 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta Hajdinaliszt 400 G Részletes leírás

A tudatosan étkezők konyháját gazdagíthatja a hajdina, melyet gluténmentessége miatt az újrafelfedezett élelmiszerek között tartanak számon.

Már az első találkozás eldöntheti a hozzá fűződő viszonyunkat: a magokat erőteljes illat jellemzi és a belőle készített ételeknél is egy markásabb íz tapasztalható.

A Nature Cookta Gluténmentes Hajdinaliszt élelmi rostban gazdag, GMO mentes alapanyag. Tisztított, őrölt hajdinából készül, Candida diétában is bátran fogyasztható. Közép-Ázsiából származik a gúla alakú termésű növény, mely a tatárok közvetítésével jutott el hazánkba is.

Erről tanúskodik tatárka, pogányka elnevezése is.

Egy piarista szerzetes feljegyzéseiben az is olvasható, hogy már a 18. században használták hurkakészítéshez. A keserűfélék családjába tartozó növényt tévesen a gabonafélékhez sorolják a búzához hasonlatos fogyasztása miatt.

A régiek főleg kásaként fogyasztották, azonban lényegesen sokoldalúbb alapanyag egy egyszerű kásakészítésnél! A szürkésbarna színű Nature Cookta Gluténmentes Hajdinaliszt egyaránt remek ételek sűrítésére, levesekhez és főzelékekhez. Felhasználásával nagyon finom lepényt, pogácsát és lasagne-t készíthetünk.

Mivel jellegzetes az íze, ezért figyelni kell adagolására: a tésztákhoz ajánlott 30-50%-ban használni belőle. Sós ételeknél fűszernek majoránna és bazsalikom javasolt. Bátran használhatjuk kekszek, fánkok muffinok, piték és bejglik összeállításához is! Tartalmaz: 100% hajdinaliszt Száraz, hűvös helyen tárolandó.

A hajdinaliszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 1415 kJ/ 334 kcal

Zsír: 1 g ebből telített zsírsav: 0 g

Szénhidrát: 70,6 g ebből cukor: 0 g

Fehérje: 12,6 g

Rost: 10 g

Fehérje: 12,6 g

Só: 0 g

Kiszerelés: 400 gramm


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.