Paleolét Kakaós Muffin Lisztkeverék

Paleolét Kakaós Muffin Lisztkeverék

Nincs raktáron

Csodacsokis álom muffin lisztkeverék 6 db muffinhoz. Összetevők: eritrit (édesítőszer), kókuszliszt, tápiókaliszt, kakaó (9%), szeletelt mandula, szódabikarbóna, madagaszkári Bourbon vaníliaElkészítése: 4 db L-es méretű tojást keverj el, majd öntsd hozzá a lisztkeveréket és egy teáskanál citromlevet.

Kosárba
EAN kód:5999886641016
Márka:Paleolét
Kiszerelés:120 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolét Kakaós Muffin Lisztkeverék Részletes leírás

Csodacsokis álom muffin lisztkeverék 6 db muffinhoz.Összetevők: eritrit (édesítőszer), kókuszliszt, tápiókaliszt, kakaó (9%), szeletelt mandula, szódabikarbóna, madagaszkári Bourbon vaníliaElkészítése: 4 db L-es méretű tojást keverj el, majd öntsd hozzá a lisztkeveréket és egy teáskanál citromlevet. Ezt követően egy 20Á—20-as tepsibe, vagy muffin papírba öntve süsd 175 fokos sütőben, légkeverésen kb. 15 percig. Akkor a legfinomabb, ha még lágy a belseje.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.