Szafi Fitt Prémium Zöldbanán liszt

Szafi Fitt Prémium Zöldbanán liszt

Raktáron

A banán az egyik legnagyobb mértékben termesztett, és fogyasztott gyümölcsféle világszerte. A civilizált kultúrákban csak az érett banán kerül fogyasztásra , míg a banántermő szegényebb országokban a zöldbanán alapvető élelemforrás.

1 733 Ft
egységár: 6,93 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564150519
Márka:Szafi Fitt
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Fitt Prémium Zöldbanán liszt Részletes leírás

A banán az egyik legnagyobb mértékben termesztett,és fogyasztott gyümölcsféle világszerte. A civilizált kultúrákban csak az érett banán kerül fogyasztásra ,míg a banántermő szegényebb országokban a zöldbanán alapvető élelemforrás. A zöldbanán liszt magas tápértékű, ásványi anyagokban, élelmi rostokban gazdag, rezisztens keményítőt tartalmazó speciális gyümölcs őrlemény. A zöldbanánból készült termékek hozzáférhetősége Európában még viszonylag korlátozott, ennek megfelelően a zöldbanán liszt felhasználásának kultúrája is csak kialakulófélben van.

A zöldbanán liszt fogyasztása kitűnő alternatívát biztosíthat a hagyományos alapanyagok mellett. Fő jellemzője a rezisztens keményítő (RS) tartalma,melynek a szervezetben való felszívódása,és az anyagcserére való hatása eltér a többi keményítő fajtától. A rezisztens keményítőket tartalmazó zöldbanán liszt számos kutatás középpontjában áll.

A természeténél fogva is gluténmentes lisztféle, önálló felhasználhatóságán kívül is jól keverhető más maglisztekkel, esetleg gabonalisztekkel,gyökér és gumós növények lisztjeivel. Kitűnő adalékanyaga különböző zabkásáknak és bébiételeknek,levesek-szószok sűrítésére is eredményesen alkalmazható.

A gluténmentes lisztforrás a cöliákiás, gluténérzékeny, és különböző étel intoleranciákban szenvedők számára is fogyasztható.

Jól beilleszthető a különböző diétákba, pl: cukorbeteg diéta,mediterrán diéta,vércsoport diéta,Atkins diéta,zóna diéta,tejcukor érzékeny diéta,vagy a paleolit táplálkozásba.

A búzalisztes receptekkel összehasonlítva a banánlisztből csak háromnegyede kell az előírt mennyiségnek. Ami az ízét illeti, nagyon enyhén diós ízhatást ad, emiatt smoothie-kba és salátaöntetekbe is kiválóan használható.

A zöldbanánnak számos előnyös tulajdonsága van, ha zöldbanán lisztet használ sütésnél, főzésnél biztos lehet abban, hogy sokat tett egészsége megóvása érdekében!

Szafi Fitt Prémium Zöldbanán liszt Összetevők

Átlagos tápérték 100g termékben Energia 1277 kJ 301 kcal Zsír 0g Szénhidrát 68g amelyből cukrok < 0,5g Rost 8,5g Magnézium 123mg Fehérje 3,1g Só 2,5g Kálium 1100mg Vas 3,9mg Rezisztens kemé

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.