Szafi Fitt zsírtalanított tökmagliszt 500 g

Szafi Fitt zsírtalanított tökmagliszt 500 g

Nincs raktáron

Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag liszt.

Kosárba
EAN kód:5999564150045
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Fitt zsírtalanított tökmagliszt 500 g Részletes leírás

Fontos vasforrás a tökmagliszt ezért vegetáriánusoknak, terhes nőknek különösen ajánljuk, továbbá magas magnéziumtartalma miatt jótékonyan hat az idegrendszeri folyamatokra is.E-vitamin tartalmának köszönhetően a szív- és az agyműködésre is jótékonyan hat, valamint rendszeresen fogyasztva a meddőségi tüneteket is javíthatja mind a férfiak, mind a nők esetében. Sokrétűen felhasználható, készíthetünk belőle sós ropogtatni valókat, kenyérféléket, lepényeket.

Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag liszt. Felhasználható a hagyományos lisztek helyettesítésére önmagában vagy más lisztekkel keverve is.

Összetevők: 100% zsírtalanított tökmagliszt Fehérje:40 g Rost:6 g Cukor:1,5 g Zsírok:14 g ebből telített: 2,8g egyszeresen telítetlen: 4,6g többszörösen telítetlen: 6,7g Omaga-6: 6,6g K-vitamin: 78 mcg Kálcium: 65 mg Vas:22 mg Magnézium: 810 mg Foszfor: 1,7 g Cink: 11,5 mg Réz : 2 mg Mangán: 4,5 mg Kolin: 95 mg Kálium: 1,2 g Energia tartalom: 305 kcal

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.