Dydex Méhpempő

Dydex Méhpempő

Raktáron

Tiszta Méhpempő az egészséges élethez! A méhpempőt a világon mindenhol ismerik "Royal Jelly" néven, mint a királyok eledelét. Sok országban, mint elismert orvosságot, gyógyításra használják fel. Ez az elnevezés az anyaméh különleges tápl...

11 072 Ft
egységár: 110,72 Ft / inaktiv
Kosárba
EAN kód:8582003015257
Márka:Dydex
Kiszerelés:100 inaktiv
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dydex Méhpempő Részletes leírás

Tiszta Méhpempő az egészséges élethez!

A méhpempőt a világon mindenhol ismerik "Royal Jelly" néven, mint a királyok eledelét. Sok országban, mint elismert orvosságot, gyógyításra használják fel. Ez az elnevezés az anyaméh különleges táplálékát az anyapempőt jelenti. Az anyapempő, vagyis Méhpempő döntő módon befolyásolja a méhnemzedékek váltakozásának számát, mennyiségét, az anya életkorát. A méhkirálynő egész élete során ezt eszi, és mint ismeretes, lényegesen tovább él, nagyobb mint dolgozó társai, illetve bírja azt a folyamatos megterhelést, amit az utódok világrahozatala ró rá.

Hogyan keletkezik a méhpempő?
A méhpempő a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, egyfajta fehérjekoncentrátum. Ezzel a különleges anyaggal táplálják a kikelt álcákat, az első 3 napban, illetve a méhkirálynőt egész élete során. A méhpempő emberek esetében teljesítményfokozó, immunrendszer erősítő, roboráló hatással bír.

A Dydex méhpempő 100%-ig természetes, egyenesen a méhkaptárból gyűjtik a méhészek, melyhez semmiféle adalékanyag nincs keverve. Nagyobb mennyiségű méhpempőt az arra szakosodott méhészek tudnak gyűjteni, akik kizárólag anyaneveléssel foglalkoznak. Ennek lényege, hogy a méheket (dajkaméheket) nem méztermelésre, hanem méhpempő termelésre ösztönzik.

Mitől értékes a tiszta méhpempő?
A méhpempő kizárólag természetes, számos tekintetben a természetben is ritkán előforduló összetevőket tartalmaz, melyeket szervezetünk méreganyagok felhalmozódása nélkül képes hasznosítani, így biztosítva összetevőinek jótékony hatásait. Enciklopédiánkban olyan információkat is megtalál a Méhpempőről, mely eredetéről, összetételéről, termeléséről, tárolásáról, eddigi tapasztalatok alapján alkalmazásáról szólnak.

Mik a méhpempő hatásai? Mikor ajánlott a fogyasztása?
A méhpempőt sikeresen alkalmazzák az alábbiakban:
- influenza megelőzésében, kezelésében
- jól ismert a gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatása
- gyakran alkalmazzák arcpakolásokban, bőrtisztító hatása kiváló
- hatékony megoldást nyújthat, érrendszeri problémákra
- késlelteti az öregedést, a szenilitást, még alzheimer-kór kezelésében is segíthet
- asztma, légúti megbetegedésekben
- gyomor és bélbántalmakra jótékony hatással van, gyomorfekély esetén is ajánlott
- szív és érrendszeri megbetegedések esetében
- cukorbeteg is fogyaszthatják, alkalmazásával csökken a vér cukorszintje
- meddőség esetében mind a férfiaknak és nőknek ajánlott, segíti a teherbeesést
- kismamáknál tejképződést fokozó hatású
- rossz étvágyú, rosszul alvó, beteges gyermekek esetében
- csökkenti az infarktus kockázatát, szabályozza a vérnyomást
- enyhíti az ízületi fájdalmakat
- méregtelenítő hatású

Milyen betegségeket gyógyít a méhpempő?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos a kiegyensúlyozott vegyes étrend, egészséges életmód, a prevenció, mely alappillére életünknek.
A Méhpempő biológiai hatásairól szóló leirataink, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei, a termék nem szolgál betegségek gyógyítására, de számos bizonyított jótékony hatással rendelkezik. A népi gyógyászat, a természetgyógyászat, azonban elismert táplálék-kiegészítőként tartja számon a méhpempőt. Saját tapasztalataink és visszajelzéseink alapján meggyőző eredményekkel büszkélkedhet e csodálatos anyag.

Dydex Méhpempő Terméktulajdonságok

Kulcsszó:Dydex,méhpempő,méhpempő ár,méhpempő hatása
Összetevők:100% természetes méhpempő.

Dydex Méhpempő Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Noémi2020. 02. 19.

  Jó minőség, praktikus adagoló kanál

Anonim Felhasználó2018. 12. 21.

  a 100g-s kiszerelés optimális, nagyon hatékony