Tiszta Bio Méhpempő

Tiszta Bio Méhpempő

Nincs raktáron

A méhpempő tartalmazza a B-vitamin komplex tagjait, magas koncentrációban a B5-vitamint (pantoténsav) és a B6-vitamint. Egyetlen természetes forrása a tiszta acetilkolinnak. Vannak még benne ásványi anyagok, valaminok A-, C-, D-, E, enzi...

Kosárba
EAN kód:6424383000169
Márka:Apiland
Kiszerelés:100 inaktiv
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tiszta Bio Méhpempő Részletes leírás

A méhpempő tartalmazza a B-vitamin komplex tagjait, magas koncentrációban a B5-vitamint (pantoténsav) és a B6-vitamint. Egyetlen természetes forrása a tiszta acetilkolinnak. Vannak még benne ásványi anyagok, valaminok A-, C-, D-, E, enzimek, 18-féle aminosav, továbbá a baktériumok és a vírusok sza­porodását gátló anyagok. Igen jó hatású asztma, májbetegségek, csonttörés, bőr­betegségek esetén, kifejezetten erősíti az immunrendszert. A méhpempő tapasztalatok szerint felfrissíti, valósággal új életre kelti a testet, egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket. Korra és nemre való tekintet nélkül bárki fogyaszthatja. Nem véletlen, hogy a méhpempőt hosszú évek óta ismerik és kedvelik a világ számos országában.

Mivel a méhpempő virágporból, mézből és a dolgozó méhek nyálmirigy-váladékából jön létre, a virágpor allergiában szenvedők óvatosan kezd­jék el szedni. Ha allergiás reakció alakul ki, azonnal fel kell függeszteni a fogyasztását.

    A méhpempőt érdemes mézzel együtt bevenni, így hatásosabb.
    Hűvös helyen tartandó, mert melegben könnyen bomlik.

A Tiszta Méhpempő csökkenti a szellemi és fizikai kimerültséget, erősíti az idegrendszert:

    Vérnyomás szabályozó, szív- és érrendszeri problémákra kiváló
    Hatásos emésztési és anyagcsere zavarok esetén
    Fokozza a termékenységet, késlelteti a klimaxot
    A fogantatás természetes táplálója, hasonló hatasú mint az anyatej
    Normalizálja az adrenalin kiválasztását
    Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését
    Élettartam növelő
    Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére, növeli a potenciát

A "Tiszta" méhpempő nem gyogyszer,de igen hatasos taplálék-kiegészítő. A méhpempő erősítő, roboráló hatasú. Szédeskor a szervezet intenziv méregtelenítése következik be. Leromlott, betegség alatti-utáni allapotból való felerősítésnél kitűnő. A sziv és keringesi panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra legtöbbször igen jó hatású. Közvetlenül a változás kora előtt lévő nőknek (rendszertelen/folyamatos vérzés, hőhullámok) 0,5-1 g/nap pempő a panaszait csökkenti.

Alkalmazható emésztési zavarok, vitaminhiányos állapotok, egyes bőrbetegségek, étvágytalanság, szellemi és fizikai túlterheltség esetén. Kisérleti adatok állnak rendelkezésre, melyek hangsúlyozzák a méhpempő teljes koleszterinszint mérséklő hatását, mely magas minőségű termék esetén nagyobb mértékű csökkentést jelent.

    Gyerekeknek: 1 kiskanál, vagyis 0,5g.
    Felnőtteknek: 1-2 kiskanál, vagyis 0,5-1g
    Szedése reggeli étkezés előtt éhgyomorra.

Célszerű nyelv alá helyezni teljes felszivódásig (kb.5 perc), 20-30 perccel az első étkezés előtt javasolt.

Mézben elkeverve 2%-ban (pl 10g Tiszta méhpempő 500g mézben) gyerekeknek 1-2 kiskanállal naponta, felnőtteknek 1-2 kanállal naponta ajánlott.

Minimum 6 hetes kúrákat ajánlanak a szakértők tavasszal és ősszel, de lehet bármikor egész évben fogyasztani, ellenjavallat nélkül.


Tiszta Bio Méhpempő Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.