Natura hajdina pirított 250 g

Natura hajdina pirított 250 g

Raktáron

A hajdina gluténmentes gabona, számos tápanyagot tartalmaz, mint például kiváló minőségű fehérjéket. Ebből kifolyólag szuper húspótló, így a vegetáriánusok és a vegánok is előszeretettel fogyasztják.

615 Ft
egységár: 2,46 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848513968
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura hajdina pirított 250 g Részletes leírás

Mivel a hajdina antiallergén, nem csak megenni vagy meginni lehet, hanem számos más területen is alkalmazható. Például megtölthetjük vele a párnánkat.

A hajdina aktív anyaga a chiro-inositol nevű vegyület, aminek köszönhetően képes szabályozni a vércukorszintet, ezért a fogyasztása ajánlott cukorbetegek és inzulinrezisztenciában szenvedők számára.
Ezeken kívül csökkenti a vérnyomást, amit a rutin nevű ásványi anyagnak köszönhetünk, megelőzi a visszereket, szabályozza a koleszterinszintet és védi a májat.

A tápanyagok tekintetében nem különbözik sokban a búza- vagy a rozsliszttől: 100 gramm hajdinaliszt kb. 340 kalóriát tartalmaz. Búzaliszt esetén ez az érték harminccal kevesebb, azaz 310 kalória.
A hajdinalisztben kevesebb a rost, mint más lisztekben: 100 grammban 4 gramm rost található, míg a búzalisztben 12 gramm.
Míg a hajdinalisztben több a kalium és a magnézium, addig a búzaliszt nagyobb mennyiségben tartalmaz kalciumot és cinket.

Hajdinából a palacsintától kezdve a salátákon át az egytálételekig számos ételt lehet készíteni. A hajdina csírát felhasználhatjuk müzlikhez, de akár smoothie-ba is tehetünk belőle, míg a hajdinalisztből finom kenyereket vagy zsemléket süthetünk.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.