Natura hántolt zab 500 g

Natura hántolt zab 500 g

Raktáron

A zab Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zab a gabonák közül fehérjében a leggazdagabb, és igen könnyen elkészíthető. Hideg, fagyos időben melegítő hatással van a szervezetre.

633 Ft
egységár: 1,27 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848514835
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura hántolt zab 500 g Részletes leírás

A zabételek nem fekszik meg a gyomrot,és nem telítik el az embert. A zab rosttartalmánál fogva segíti az emésztést, és nyálkaképző anyagai védő hatással vannak a gyomorfalra. A zab csökkeni a vér koleszterinszintjét is, ha az a megengedettnél magasabb.

A cukorbetegeknek régóta ajánlják kúraszerű fogyasztását. A természetgyógyászok szerint a nagy olajtartalmú zab kiváló a lassú pajzsmirigy-működésű betegek gyógyításában.

Tartalmaz jelentős mennyiségű kálciumot, B1 és B2 vitamint. A zabban kiemelkedő mennyiségben található béta-glucan, ami a vércukor- és koleszterinszintet kedvező irányba befolyásolja.

A rizzsel és kenyérrel összehasonlítva nem emelkedik meg annyira a vércukorszint elfogyasztásuk után. A béta-glucan természetes szénhidrát vegyület. Aktiválja a falósejteket, így segíti a szervezet védelmi rendszerét, elpusztítja a káros betolakodókat, és segít kiüríteni a mérgeket.

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1495 kJ / 355 kcal
Zsír: 7 g 
- amelyből telített zsírsavak:1 g
Szénhidrát: 57 g
- amelyből cukor: 1 g
Rost: 10 g
Fehérje: 11 g
Só: 0,02 g

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.