Natura tönkölykorpa 250 g

Natura tönkölykorpa 250 g

Raktáron

Rendkívül jó salaktalanító hatású. Fontos diétás-rost forrás, a rosthiányos táplálkozás következményének tartott betegségek megelőzésére, gyógyítására alkalmas.  .

294 Ft
egységár: 1,17 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848513333
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura tönkölykorpa 250 g Részletes leírás

Káliumban és magnéziumban nagyon gazdag, energiaszegény termék.  Kedvezően hat a vércukor szintre és elősegíti a vérzsírszint csökkenését. A tönkölybúza ásványi anyag és nyomelem tartalma jelentős részben a korpájában található.

Felhasználási javaslat: Fogyasztható müzlibe, joghurtba keverve vagy kenyérbe belesütve, panírozásra, sűrítésre, sütemények, pékáruk készítéséhez, valamint levesben és savanyított tejtermékekben.

Összetevők: Tönkölykorpa

Tápérték 100 g termékben:
Energia 1315 kJ (314 kcal)
fehérje 17 g
szénhidrát 48 g
zsír 6 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.