Biona Bio Kókuszolaj

Biona Bio Kókuszolaj

Raktáron

​A kókuszolaj paleolit diétában is fogyasztható élelmiszer! A Biona organikus szűz kókuszolajat hidegen préselik a kókusz friss húsából. Nem finomítják, fehérítik vagy szagtalanítják. Ez a finom illatú, nem hidrogenizált olaj népszerű a konyhában, akár főzéshez, akár kenyérre kenve.

4 936 Ft
egységár: 8,09 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5032722313590
Márka:Biona Organic
Kiszerelés:610 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biona Bio Kókuszolaj Részletes leírás

​A kókuszolaj paleolit diétában is fogyasztható élelmiszer!

A Biona organikus szűz kókuszolajat hidegen préselik a kókusz friss húsából. Nem finomítják, fehérítik vagy szagtalanítják. Ez a finom illatú, nem hidrogenizált olaj népszerű a konyhában, akár főzéshez, akár kenyérre kenve. Külsőleg használható a bőrre és a hajra.

Előnyös élettani hatásai:
  • A kókuszolajban található telített zsírsavak csökkentik a szervezet káros koleszterintszintjét, de ugyanakkor növelik azokét, melyek jótékonyan hatnak szervezetünk működésére.A kókuszolajban található laurinsavnak köszönhetően megelőzhetjük a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Ez a sav érfalainkat rugalmasabbá is teszi, növeli áteresztőképességüket, így a tápanyagok gyorsabban és könnyebben fel tudnak szívódni a szervezetben.
  • Stabil szerkezetének köszönhetően ellenáll a hevítésnek, ezáltal nem képes transz-zsírokat, melyek igen károsak szív- és érrendszerünk egészségére.
  • A kókuszolaj magas lipid, laurinsav, kaprilsav és kaprinsav tartalmának köszönhetően segít elkerülni a betegségeket, mivel ezeknek az anyagoknak immunerősítő hatásuk igen jelentős. Mindemellett ezek a savak képesek elpusztítani a gombákat, baktériumokat, vírusokat, így védelmet nyújtanak e kórokozók által terjesztett betegségekkel szemben.
  • A sportolóknak segít teljesítményüket növelni, hiszen azonnali energiaforrást jelent számukra.
  • Gyorsítja az anyagcserét, így sejtjeink gyorsabban képesek megújulni, aminek a következtében frissebbek, stressztűrőbbek leszünk.
  • A fogyókúrázók számára is ajánlott, hiszen közepes hosszúságú szénláncainak köszönhetően nem vesz részt a zsíranyagcserében, ennek köszönhetően nem alakul át zsírpárnává és mivel gyorsítja anyagcserénket, így szervezetünket arra készteti, hogy több energiát használjon fel.
  • Bőrfertőzéseket gyógyíthatunk vele, hiszen ha egy fertőzött területre helyezzük, akkor egy olyan réteg keletkezik, mely nem engedi át a külső szennyeződéseket és ezenkívül még a szövet megújulását is segíti.
  • Antioxidáns hatásának köszönhetően késlelteti az öregedést és csökkenti a stresszt.
  • Kozmetikai szerek alapanyagaként szolgál, mert csökkenti a pattanásokat, feszesíti a bőrt és fényesebbé teszi a hajat.

Felhasználása: Étkezési célokon kívül kiválóan alkalmazható haj- és bőrápolásra is.

Biona Bio Kókuszolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Biona Bio Kókuszolaj Tudnivalók

​Átlagos tápérték 100g termékben: Kalória 900 kcal/3700 kj, Zsír >99,85 g ebből: Telített zsírsav 91,3g, egyszeresen telítetlen zsírsav 6,8g.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 08. 12.

  Nagyon kellemes, nincs olaj szag a lakásban.