Grapoila Hidegen sajtolt mákolaj

Grapoila Hidegen sajtolt mákolaj

Raktáron

Aranysárga színű, kellemes ízű olaj, pirított mákra jellemző illattal. Omega-6 zsírsavban gazdag mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre. Fontos tudni, hogy a mákolaj nem hevíthető.

2 581 Ft
egységár: 10,32 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999885217311
Márka:Grapoila
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grapoila Hidegen sajtolt mákolaj Részletes leírás

Aranysárga színű, kellemes ízű olaj, pirított mákra jellemző illattal. Omega-6 zsírsavban gazdag mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre. Fontos tudni, hogy a mákolaj nem hevíthető.

Mákolajunkat (mint minden más magolajat) hideg sajtolással állítjuk elő az adalékmentes végtermék és a legmagasabb beltartalmi érték elérése érdekében. A mákolaj aranysárga színű, rendkívül kellemes ízű olaj, pirított mákra jellemző illattal.

A felhasznált tisztított, étkezésre szolgáló mákszemben (kerti mák) és az ebből sajtolt olajunkban nincsenek már benne azok az altató és nyugtató hatású alkaloidok amelyek a magas ópium tartalmú fajták gubóinak tejnedvében vannak jelen ezért ilyen hatásra nem kell számítanunk.

Közkedveltsége egyrészt a rendkívül kellemes íz világának másrészt tradicionális értékének tudható be. Tartalmaz Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavakat melyek elősegítik az egészséges vérkeringést, erősítik az immunrendszert és lassítják az öregedés folyamatait.

Ezen felül tartalmaz E-vitamint, mint fontos antioxidánst mely segít a szervezet szabadgyökeinek lekötését és az egészséges sejtképződést. Növelheti szellemi teljesítő képességet és csökkentheti a vérnyomást!

A mákolaj nagyon jól használható salátákhoz, öntetnek citrommal, gránátalmával, sőt akár édességek, gyümölcslevesek díszítéséhez, illetve kész sütemények ízesítéséhez is használhatjuk. Ügyelnünk kell azonban, hogy sütés/főzés közben ne használjuk mivel az olaj nem jól hevíthető!

Grapoila Hidegen sajtolt mákolaj Terméktulajdonságok

Összetevők:100%mákolaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 04. 23.

  Nagyon jó a csontozatra

Anonim Felhasználó2018. 12. 02.

  Anyukám térdizületei hálásak érte!