Paleolit Gluténmentes Sörélesztőpehely 150 g

Paleolit Gluténmentes Sörélesztőpehely 150 g

Nincs raktáron

A sörélesztő pehely elsősorban a vegánok körében ismert, mert a sajtos ízvilága miatt jól helyettesíti a sajtot számos receptben. Bármire rá lehet szórni, mint a parmezánt, lehet vele főzelékeket, krémleveseket sűríteni, szószokat készíteni.

Kosárba
EAN kód:5999564046249
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolit Gluténmentes Sörélesztőpehely 150 g Részletes leírás

A sörélesztő pehely egy inaktivált élesztő,amelyet a sörgyártás során használnak-innen is ered az elnevezése. A sörélesztő pehelynek nincs kellemetlen élesztős mellékíze, és pehely formájában könnyedén és sokoldalúan tudod fogyasztani.

Élesztő allergiások és candidások is fogyaszthatják. Tele van hasznos tápanyagokkal, elsősorban B-vitaminokkal, foszforral, káliummal, szelénnel és cinkkel, ezen kívül magas a fehérjetartalma.

Felhasználási javaslat: Használható tésztaételekhez, szószokhoz, mártásokhoz, mártogatósokhoz, egytálételekhez, levesekhez is. Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve ízletes, finom krémként pirítósra kenhető.

Összetevők: inaktív szárított élesztő


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.