Eat Real Lencse Chips Sós

Nincs raktáron

Lencse alapú ropogós chips Tengeri Sóval. 40%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A 40g-os mennyiség kontrollált kiszerelés 1-2 adag chipsnek felel meg, így könnyebb egyedül megállni, egy nagy zacskó chips elfogyasztását.

Kosárba
EAN kód:5026489483993
Kiszerelés:40 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eat Real Lencse Chips Sós Részletes leírás

Lencse alapú ropogós chips Tengeri Sóval.

40%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

A 40g-os mennyiség kontrollált kiszerelés 1-2 adag chipsnek felel meg, így könnyebb egyedül megállni, egy nagy zacskó chips elfogyasztását. 192 kalória / csomag (40g).

Gyártási hely: Egyesült Királyság

Nettó tömeg: 40g

Összetevők: Lencse liszt (40%), burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, repceolaj, tengeri só.​

Táplálkozási és Életmód információk: Vegán, Vegetáriánus, Gluténmentes, Laktózmentes, Pálmaolaj-mentes, KLBD. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.