Greenmark Bio mazsola 500 g

Greenmark Bio mazsola 500 g

Raktáron

Greenmark  Bio mazsola édes, napérlelte, gondosan válogatott szőlőből készült kíméletes, kénmentes aszalási technológiával. Ideális müzli vagy sütemények hozzávalójaként, de hús- és halételekhez, keleti fogásokhoz is remek választás.

2 103 Ft
egységár: 4,21 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884931713
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio mazsola 500 g Részletes leírás

A mazsola magas energiatartalmát a benne található cukornak köszönhetjük, ezért fogyókúrában vagy cukorbetegség esetén önmagában egyáltalán nem, rostos ételhez adva (pl. zabkása) is csak nagyon kis mennyiségben fogyasztható.

A mazsola képes feldobni a legegyszerűbb kelt tésztákat is, karácsonyi vagy más ünnepi fogásokat. A hétköznapokban fogyaszthatjuk müzliben, gyümölcssalátában, kásában, energiaszeletben, kekszben, de akár joghurtba is keverhetjük. Nem csak édességeket, de salátákat is különlegesebbé tehetünk pár szem mazsolával.

A termék elválasztó anyagot tartalmaz, 0,5% bio napraforgó olajat.

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 1238 kJ/ 291 kcal
Fehérje (g / 100g) 2,5 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) 68 g/ 32 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g) 0,55 g/ 0 g
Rost (g / 100g)3,7 g
Nátrium (mg / 100g) 21 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tiricz Istvánné2019. 01. 16.

  Nagyon szép és finom . sütikbe kiválló

  nincs gond