St.Dalfour Sárgabarack lekvár

St.Dalfour Sárgabarack lekvár

Raktáron

A ST. DALFOUR innovációja, hogy koncentrált gyümölcslét használnak a lekvárok édesítésére, egy ősi tartósítási eljárás inspirálta. Minden termékük a legmagasabb minőségű, mesterséges színezőanyag és tartósítószerek nélkül készülnek, egészségesek, valamint ízletesek.

1 707 Ft
egységár: 6,01 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5014271300429
Márka:St.Dalfour
Kiszerelés:284 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

St.Dalfour Sárgabarack lekvár Részletes leírás

Mennyei ízek. Igazi gyümölcsökből, természetes anyagokból készült lekvár. Gyönyörű csomagolás, ízletes íz. Igazán ízletes csemege.

ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertnek”, tehát lekvárjainak köszönhetően. A lekváraikban hagyományosan használt cukor helyett gyümölcscukrot (koncentrált gyümölcslét) használnak.

Összetevők: az adott gyümölcs minimum 50%-ban és ehhez jön még édesítés nélküli citromlé, valamint szőlőlé és gyümölcspektin.

100g termék tartalmaz: energia 214 Kj, zsír: 0,80g, szénhidrát: 52g, fehérje: 0,50g.

Tárolása: Felbontás után hűtve (+2 - +8°C) tárolandó és 3 hónapon belül fogyassza el!

St.Dalfour Sárgabarack lekvár Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 07. 21.

  Finom nagyon.

Nagy Lászlóné2015. 03. 31.

  nagyon finom izü