Koko Kókusztej Ital Natúr
Koko Kókusztej Ital Natúr - 1.
Koko Kókusztej Ital Natúr - 2.

Koko Kókusztej Ital Natúr

Nincs raktáron

​Natúr ízű növényi kókusztej indonéz kókuszból. - laktózmentes- vegetáriánus- gluténmentes, - szójamentes- koleszterinmentes Nem tartalmaz mesterséges: ízfokozót, tartósítószert és színezéket. Valódi kókusztej kalciummal és vitaminnal, kiváló a tehéntej helyettesítésére.

Kosárba
EAN kód:5060100600222
Márka:Koko
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Koko Kókusztej Ital Natúr Részletes leírás

Natúr ízű növényi kókusztej indonéz kókuszból.

- laktózmentes
- vegetáriánus
- gluténmentes,
- szójamentes
- koleszterinmentes 

Nem tartalmaz mesterséges: ízfokozót, tartósítószert és színezéket.

Valódi kókusztej kalciummal és vitaminnal, kiváló a tehéntej helyettesítésére.

Felhasználása: A kókusztejet tehetjük kávéba, teába.

A kókusztejjel készíthetünk különféle sós és édes leveseket, higíthatunk vele zöldséges, húsos és gyümölcsös ragukat, sütemények, turmixok, édességek készítéséhez is felhasználhatjuk.

A thai és indiai konyha csípős ízvilágához nagyon jól passzol a kókusz lágy, selymes aromája.Önmagában, reggeli italként is finom.

Frissen préselt kókusztejből készült ital. A kókusztej nemcsak különleges, hanem nagyon egészséges, mert tápanyagokban gazdag és képes helyettesíteni a hagyományos tejet. Nem tartalmaz cukrot, laktózt, valamint szója- és gluténmentes, ezért bárki nyugalommal fogyaszthatja.

A Koko Dairy Free cég prémium kókusztermékek szállítója szerte a világon 19686 óta. Az alapanyag Kelet-Szumátrán és Indonéziában lévő saját ültetvényeikről származik. A friss, érett kókuszdiókat a szüretelés után egy órán belül feldolgozzák és csomagolják, ami garancia a kiváló minőségre.

Származási hely: Egyesült Királyság

Koko Kókusztej Ital Natúr Összetevők

Szűrt víz, kókusztej 8,4%, szőlőlé koncentrátum, kálcium-foszfát, emulgálószerek: szaharóz, tengeri só, színezék: természetes carotine, D2vitamin, B12 vitamin

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Finta László2018. 07. 24.

  természetes ízvilág

Anonim Felhasználó2016. 11. 02.

  Finom íze miatt

Anonim Felhasználó2015. 09. 26.

  nagyon rossz íze van. Semmi köze a tej ízéhez.